I dar vienas kl. Gal zinai, ar tarkim tinka '97.. modelio priekine panele (priekine salono dalis) senesniam modeliui ? Na turiu omeny ar bent jau ismatavimai atatinka.. (gal net reiktu temele atskira sukurt klube..)
reikia temele kurti , as tikrai nezinau...
pvz.: pazistu viena, kuriam nepavyko rasti tinkancio 95m auto priekinio bamperio, net is oficialiu atstovu.... teko perdaryti pritvirtinima _________________ http://s2.gladiatus.lt/game/c.php?uid=51286
Nu va ir as visai neseniai atsitiktinai nusipirkau 306-a Peugeot'a (nes turguj neradau tinkamo pagal kaina/kokybe uzplanuoto golfo, o be masinos grizt nesinorejo ) Tai va truputi nerimauju, nes is tikruju beveik nieko nezinau apie tokias masinas. Aisku maloniai nustebino, kad pagal vaziavimo pojucius tai tikrai super masina, vairuoti vienas malonumas. Ir salonas erdvus kaip tokiai masinai, nors pradzioj is isores taip ir neatrode. Tik va truputi nerima kelia tos masinytes patvarumas, daug kas peikia prancuzus. Kaip ten is tikruju yra, papasakokit. Ypac tie, kas peugeout'us turi ir jau buvo susidure su defektais/taisymu.
Na ir man ji kazkiek per zema atrodo, retkarciais i kaima nuvaziuoju tai bijau dugnu pakabinti koki akmeni dardedamas per duobes zvyrkeliu . Ar imanoma kokiu nors budu nebrangiai bent keliais cm paaukstint 306-a?
Manau puiku sprendima priemei. Tik gal galetum labiau aprasyt savo gonke? Na taprasme bent jau metus , varikli ir kiek kainavo. Siaip jei jau isigyjai si auto, tai noreciau pasiulyti apsilankyti peugotu fanatiku saite w w w .peugeot- k l u b a s . l t (adresa rasyti be tarpu) kur isesmes naudodamas paieka ar sukurdamas tema , gali gaut tau reikiamos visa info butent apie si auto. Tiesa, tik dabar neaisku kas ten kaip,nes tam saitui cia pries kelias dienas buvo dideliu problemeliu.. (kazkoks durnelis isilauze i saito valdyma ir patryne vertingas ilgai kauptas info..). Tei va. O siaip ju pagrindines problemos (liga) yra sios: galiniai ratai linkia skestis del torsionines pakabos gaunamu dideliu apkrovu, bei ziema kamuoja "majonezas' (tarp pezukininku kalbant) ir kai kurie kalba jog galetu ir ekonomiskesnis sis auto . Aiku , cia dar priklauso nuo auto, koks modelis ir pan... Siaip sakau, duok daugiau info apie savo peza :)
Nu va ir as visai neseniai atsitiktinai nusipirkau 306-a Peugeot'a (nes turguj neradau tinkamo pagal kaina/kokybe uzplanuoto golfo, o be masinos grizt nesinorejo )
Tik va truputi nerima kelia tos masinytes patvarumas, daug kas peikia prancuzus. Kaip ten is tikruju yra, papasakokit. Ypac tie, kas peugeout'us turi ir jau buvo susidure su defektais/taisymu.
Na ir man ji kazkiek per zema atrodo, retkarciais i kaima nuvaziuoju tai bijau dugnu pakabinti koki akmeni dardedamas per duobes zvyrkeliu .
metai, komplektacija, variklio kodas?..
uz golpa patvaresne; dar pries 3m. nebuvo kinietisku daliu, todel ju kainos siek tiek didesnes. galiniai ratai isvirsta ne taip daznai kaip p405. didziausia beda elektra, prancuzai kur tik galejo prikaisiojo "fiskiu" (jungciu), kurios megsta oksiduotis, bet WD-40 ir truputis praleisto laiko su auto sias problemas isprendzia. patikrink, kad variklio skyrius turetu visas apsaugas (ypac tarp ratu ir variklio), o tai prades durniuoti elektronika... varikliai nelepus, bet vaziuokle megsta byreti (bet cia visom taip ).
variklis megsta aukstas apsukas, zemu apsuku pasekme apsitepalavimas...
dugne labiausiai isiskises katalizatorius ir jei auto nubegusi virs 100000 km (>5m) tai jis savo funkcijos nebeatlieka ir gali pjauti lauk, tuo labiau, kad jokiu rezonatoriu deti nereikia, liambda nedurnuoja ir pridaves gausi virs 90Lt...
Na maina tikrai nenauja, 1993m. 1.8l, 74kW, benzinas, 4(5) durys. Pirkau Kauno turguj u 4500lt. iaip esu visikas lameris mainose, na tiesog ne?domios jos man buvo niekada. Ir main? turguj pirm? kart buvau gyvenime. Utat kiek ?sp?di? pirmakart nuvaiavus.
Na ne?sitikin?s ar teisingai ten visk? rinkausi ir der?jausi, tai va kadangi esu link?s ? grafomanij? nor??iau ?sp?diais prie to pa?io pasidalinti, kol dar visai neibl?so. Gal kas nors pakomentuos, patars, pataisys mano samprotavimus. Nors iam kartui gal ir v?lu, bet atei?iai geras patarimas man tikrai praverst? .
Pradioj prie vaiuodamas pirkti parinkau truput? info, isiklausin?jau vis? galim? pa?stam? kas ir kaip buvo pirk?s mainas turguj, kokio senumo, kiek investavo ? remont? ir pan. I surinkt? duomen? ir apklaus? padariau tokias ivadas:
1. Turguje idealios b?senos main? nepardavin?ja. Gerom mainom vokie?iai vain?ja patys, o kai pradeda l?sti defektai, jiems ymiai naudingiau j? atsikratyti, negu remontuoti. Na pagrinde tik tokios ir atkeliauja ? Lietuv?.
2. I 1-o seka, kad bet kuriuo atveju nusipirkus naudot? main? reik investuot ? jos remont?. Pagal surinktus duomenis, k? tik pirktos mainos defekt? paalinimo kainos daugma svyruoja nuo ~500lt (s?kmingiausiais atvejais) iki ~2500 lt (pras?iausiais, nors ?tariu tai n?ra galutin? riba )
3. Kaip beb?t? keista, bet pasirodo, jog remonto ilaidos maai priklauso nuo mainos senumo ir netgi nuo pirkusiojo imanymo apie automobilius. Pvz besidom4damas suinojau fakt?, jog gerai besigaudantis mogus, nusipirk?s 5-i? met? senumo main? tur?jo ? j? sukiti dar 2500lt. Deja nepasteb?jo kakokio gerai usl?pto rimto defekto.
4. Taigi i 4-o seka jog naudotos mainos pirkimas yra didi?ja dalimi loterija.
Tai va pasidar?s toki? nedidel? pad?ties analiz?, pasidom?j?s techninem charakteristikom, susipain?s AlioReklamoje su kainomis nusprendiau, jog noriu III-o modelio, 10-14m senumo, 4-i? dur? ne pa?io galingiausio golfo. Na papras?iausiai golfas tai negriozdika jau tapusi lietuvi? liaudies maina, atseit nebrangios detal?s, daug moni? golfus turi, lengviau surasti mog?, kuriam galima b?t? paverklenti d?l vienokio ar kitokio gedimo ir pasiklausti patarim? .
Sukoriau 100km nuo Vilniaus iki Kauno ir tai a viename didiausi? auto-turg? ant Lietuvos. Na pirmas ?sp?dis gan slogus buvo . Eil?s geleini? d?i? ant rat?, kurios kakada tapo jau nebereikalingos j? eimininkams ir buvo parduotos kakokio vokie?io-biurgerio u por? imt? eur? kaip pasen?s lamtas . Primetus vakarietik? vidutin? atlyginim? tos sumos turb?t ir tre?dalio m?n?sin?s j? algos nesudaro. O vidutinis lietuvaitis turi u toki? paklot ne vien? ir ne du savo sunkiu darbu udirbtus m?n?sinus atlyginimus. Ir dar priedo priverstas lauyt galv? ikodamas gedim?, o paskui ir servis?, kur visa tai galima pataisyt. Ir ivis gali b?ti apgautas apsukri? perpardavin?toj? ir niekas jo neapgins. Tokiais atvejais visa savo esybe pajauti tvyran?i? ir manau dar ilgai tvyrosian?i? vir Lietuvos skurdo, materialinio bei dvasinio, bei beviltikumo atmosfer? .
Na bet nuvij?s alin visokias ni?rias filosofinio pob?dio mintis, apsiginklav?s optimizmu ?miausi ikoti isvajotosios mainos. Ap?jau dal? turgaus, bet kakaip maai radau t? liaudik? golf?. Nusprendiau kad ipirkti visi jau. O ir surasti bei i?rin?ti egzemplioriai kakaip nepatiko, tai per seni, tai tik 2-j? dur? tai gan smarkiai pr?dij?. Susidar? ?sp?dis, kad pirk?j? gan maai turguj, tikejausi didesnio urmulio. Dauguma pardav?j? irgi isislapst?, palik? tik savo telefonus u main? stikl?. Nors buvo pasitaik? ir kur kas aktyviau parduodan?iu. Stovi tokie grupel?mis prie graiai iblizgint? main? ir pamat? praeiv? tuoj ukalbina ir pradeda ?tikin?ti koki? puiki? main? jie parduoda ir kaip pigiai. Tarka, kaip kadaise pas mus atvaiuodav? kaukazie?iai pardavin?j? arb?zus ir pomidorus Kalvarij? turguj. Ant to tark?jimo sub?ga dar keletas pirk?j?, apib?ga aplink blizgan?i? main?, ?kia nos? ? salon? ir netgi nepaband? uvesti variklio ar pai?r?ti po dugnu irgi pradeda bamb?ti, tiktai atseit sau po nosim ar tarpusavy, oi kokia gera maina, oi gal reikia pirkt, ale kad ir nebrangu, turb?t tikrai imsim ir t.t.. Na neiken?iau ir paklausiau tai ko laukiat, neimat?. Nesulauk?s jokio rilaus atsakymo, nusprendiau, kad pana?s cirkai tik gaiina brang? laik? ir reikt? t?sti paiekas. Kai anie pardav?jai pamat?, jog j? sisiav?jimas savo preke neatsiliep? mano sielos gelm?se, tai prad?jo lazdavoti, atseit a nieko nesuprantu tikrose mainose. Kadangi i dalies jie buvo teis?s ? gin?us nusprendiau nesivelti ir nu?jau sau. Asigr??s pama?iau, kad taip guviai prib?g? besidomintys pirk?jai irgi nusli?kino ? pakamp? pas kakokius savo draugelius. Gal? gale per?jau vis? turg? ir buvau priverstas pripainti, jog graiosios mano svajon?s tur?ti auto pamau nuplaukia kartu su paskutiniais mano nuingsniuotais metrais turgaus pakra?iuose. Neinau ar tai a labai priekabus ar tiesiog tuo momentu nebuvo padoraus golfo u padori? kain?. Labai nustebino, kad daug j? buvo paeisti r?di? ir gana smarkiai. Na ikart estetinis vaizdas nekoks, jau nekalbant apie j? paalinimo r?pes?ius bei bendr? mainos patvarum?. Keletas variant? pasirod? labai emi, atrodo vos ne dugnu em? siekia, ar ?ia taip ir turi b?t ar kakiokios problemos su amortizatoriais, nesigilinau. Na buvo gan neblogai atrodan?i?, bet galing? su 2l varikliais variant?. Kai klausdavau pardav?j? kiek naudoja kuro, sak? 9 litrus trasoje. Na nusipirkti toki? ir paskui dreb?ti d?l kiekvieno litro irgi ne kas. Be to ir kainos t? golf? nepasaky?iau , kad maos kaip mano kienei. Ant 10-ies met? par?dijusi? main? kainos stov?jo litais nuo ~8000. O vienas mogus u 94m. laidos, na i pai?ros tvarking?, bekorozin? benzinin? liaudik? main? pra? 10000lt ir sak?, kad tai normali kaina. Primetus dar kok? t?kstant? visokiems remontams-remont?liams tai ivis apimdavo nejaukus jausmas. I?jo, jog visam turguj i golf? neliko k? rinktis.
Taigi isekus paskutin?ms optimizmo atsargoms, jau besiruoiau vynioti mekeres. Bet atkreipiau d?mes? ? Peugeot mainas dauguma nedidel?s, na ir mieste nemaai teko matyt . Vadinasi vain?ja kakaip mon?s jomis, gal ne tokios geros kaip golfai, bet man juk kako super ir nereikia, reik pasidom?t . Apsistojau ties vienu Peugeot berods 96 met? laidos, apniuktin?jau, lygtai varus, tvarkingas. Nu galvoju, jei nerasiu prie ko prikibt ir pavyks nusider?t, pirksiu. Papraiau uvest. Uvedus, kad bild?t prad?jo tarsi akmuo ? varikli ?mestas kakoks b?t?. Nu i pradi? pagalvojau, gal ?ia varikliai pas Peugeot tokie turi b?t, bet d?l visa ko paklausiau pardav?jo ko ten taip bilda. Jis prad?jo aikint jog kakokia ten detal? sugedus, smulkmena, lengva ir nebrangu pakeist. Kai prad?jau giliau kamantin?ti pokalbis kakod?l nuo variklio nukrypo ? salono groybes, stilingas k?bulo formas ir pan. Na nusprendiau nerizikuot.
Tik jau keliaudamas prie i?jimo aptikau dar vien? Peugeot 306, kur? ir nusipirkau. Jo eimininkas (tikriausiai eilinis perpardavint?jas, tik ne toks energingas, mainos visai neiblizgino) nerangiai pakomentavo jog, atseit neblogam stovyj maina, nesur?dijus, 93-i? met?, kaina 5000lt negalutin?. Per sena man ji pasirod? . Bet n?r k? daryt, api?r?jau, uvediau, variklyje jokio bildesio, berods vaiuoja. O daugiau prie ko kibt tai ir neinau (nors paskui paaik?jo, jog dar gal?jau i bei ta patikrint, pasukiot ir atrast smulki? negerovi?, bet matyt suveik? nuovargis bei atsiradusi apatija). Kain? dar 500lt nuleido.
Na o dabar apie tokio pirkimo pasekmes. Parsivar?s ? gara? pradioj kur pats sugeb?jau, o paskui su susidom?jusi? kaimyn?-garanink? pagalba usi?miau nuodugnesniu tyrin?jimu. Uvar?s ant estakados api?r?jau visa dugn? r?di? didelei savo nuostabai praktikai neaptikau. Bet nu?mus ratus paaik?jo pirmieji tr?kumai nusid?v?j? stabdiai, neymiai klibantis priekinis ratas. Tai labai man?s neokiravo, tokio dalyko pats neb??iau sugeb?j?s nustatyt vietoje. Bet vat per ioplum? nepama?iau, jog pe?ius neildo. Na ir brangiausiai atsi?jusi mano ioplumo pasekm? blogai veikianti preikin? lempa, kuri? teko keist. Na ir dar buvo keletas neesmini? gedim?, bet j? paalinimas bendroj sumoj deja irgi iek tiek kainavo. Paskui nuvariau ? servis? likviduoti jau inom? tr?kum? ir paiekoti dar nauj?, neinom?. Bet po vis? purtym? kakoki? ypatingai dideli? nauj? blogybi? nedaug atsirado. Prie variklio nei?jo prikibt. Elektronika, neskaitant pe?iaus, veik? normaliai. Pakab? patikrinom, isvirtimo beveik n?ra. Pasitariau, dar atseit galima ramiai pavain?ti nekei?iant galin?s pakabos. Nors ioks toks nerimas d?l jos dar lik?s yra. Gal po kurio laiko rim?iau reik?s pai?r?t.
Taigi papildomos popirkimin?s ilaidos: visi remontai, ?skaitant tepal?, filtr?, auinimo skysc?io keitim?, na dar priskai?iavus registracij? atsi?jo 900lt. Taigi investav?s apie 5500lt tapau daugma tvarkingai vaiuojan?ios ir man patinkan?ios mainos tur?toju.
iandien be joki? problem? pra?jau TA. Technikas atlikin?j?s TA dar iek tiek mane padr?sino nusisteb?j?s, jog tokio senumo mainoj neranda prie ko prikibt.
Aiku ateitis dar gali b?ti kupina ?vairi? netik?tum?, ne visi kuri? gali b?ti malon?s. Bet juk tada b?t? visikai ne?domu gyventi, o nedarant klaid? i ko mokytis.
Jeigu perskait?t iki itos vietos, statau d?? alaus. (Juokauju : tai tik citata i vieno netrumpo kursinio darbo)
93m auto buvo problemos su greiciu deze, gali sunkiai jungtis 1 ir 5 begiai. siap vaziuojant uzdejus ranka ant pavaru "perjungejo" jauciasi variklio darbas (cia taip turi buti), jei yra galinis ratu isvirtimas, tai turi atidziau patikrinti ar ratu asys nepazeistos, jei ne - laimingas zmogus, pasikeisi tik guolius, jei asys pazeistos iki ziemos susitaupyk 800 Lt (cia max suma) tilto keitimui -restauracijai. kai isvirsta ratai ziema masina tampa nevaldoma ziema gali tureti "majonezo" beda, nes pas tave variklis "XU7JP" (tikriausiai)... bet cia daugumos pezu nepatogumas... mieste apetitas 14l, uzmiesty - 6l. siaip variklis kantrus.. gali buti kad ner katalizatoriaus... tikiuosi dirzeli, pasikeitei?
O kauno turguje as net buvau pasiklydes: lekiau uzvertes galva, ziuredamas tik ant tralu stiklu uzrasytus auto modelius, akys paskaudo, nukreipiau jas i sona ir ziuriu, kad nebezinau kur buvau, o kur dar ne...
beja, jis man nepatiko: kainos pnvz pagal skelbimus mazesnes + dar gauni TA, draudima, signalizacija...
del tavo 4 punktu visiskai sutinku ir visiems tokius pat destau. todel perkant daug lengviau ir man, ir pardavejui: jam nereikia meluoti, o as visada pasiruoses blogiausiam...
cia siaip del bendro: p306 tampa vis populiaresnis ir jo kaina vis dar kyla, tai praktiskai po 1m nuvertejimas tavosios bus labai nezymus _________________ http://s2.gladiatus.lt/game/c.php?uid=51286
Del b?gi? perjungimo nesiskundiu kaip man, tai visi lengvai jungin?jasi. Papras?iausiai iki Peugeoto vairavau igul?-kapeik?
Va d?l to rat? ivirtimo tai manau kakur reikt? nuvnuvaryt, kur irinkt? ir pai?r?t? kaip ten i tikr?j? yra. Nes a ?tariu, kad ivirtimas yra tik pa?ioj pradin?j stadijoj. Gal inote kur galima pigiau ir grei?iau nustatyti tiksli? diagnoz??
Na 800lt iki iemos n?r maai, bet dar netragika. Jei tai vienkartinis remontas ilgam laikui, galima susitaupyt ir nepagail?t.
iaip tai man ?domu b?t? suinoti, jei tarkim paaik?s, jog visas tiltas jau paeistas, kiek laiko trunka tas ivirtimo procesas iki kritikiausios b?senos, kai jau vaiuoti nebe?manoma. Gal galima b?t? metus pavain?t, kol galutinai nusid?v?s ir t? 800lt atid?t iki dar kitos iemos.
Be to iem? vain?t a labai daug ir nesiruoiu, kaip beje ir po miest?. Auto skirtas pagrinde kelion?ms ? umiest? savaitgaliais apie 100km atstumu nuo Vilniaus. Bet kas tas majonezas yra, kuris iem? gali pasireikti?
Vat diro, tai nekei?iau. Visikai apie tai nieko neinojau . O kod?l j? reikt? keist ir kaip buitin?m s?lygom nustatyt ar tikrai keitimas reikalingas?
O apetit? jau bandiau sekti vaiuodamas i Kauno ? Vilniu. Na apytiksliai priskai?iavau kakur sunaudojim? apie 6-7l. Manau visai neblogai
800lt galinis tiltas vilnietiskomis kainomis. diagnostikai geriausia varyti pas oficialius peugeotu remontuotojus. o pigiausiai tvarko taurageje, gali apsisukti iki 400lt. vairuojant blogumas tas, kad sikna plaukioja po visa kelia... aisku geriausiai, kad uzsuktumei i lietuvos peugeotu myletoju kluba (adresas savied poste), o ten visos standartines bedos yra aprasytos...
gali pasiskaitineti rusiskai: http://www.peugeot-club.ru/pgt.nsf/Display?OpenAgent&pagename=models_item.html&doc_id=9C577D245CABAF0CC3256B720056859A
cia apie majoneza: http://www.peugeot.lt/forum/index.php?act=ST&f=2&t=4175&hl=majonezas
trumpai majonezas (oficialiai emulsija) tai kondensatas, kuris susidaro zarnose, kai variklis yra netvarkingas ir auto eksploatuojama trumpais atstumais. pagrindine beda: ispuciami tepalai pro tepalo matuokle... taip yra del netobulos konstrukcijos, zarnu gausos.
nekeisdamas dirzeli, zaidi savotiska "rusiska rulete" nutruks, nenutruks... nutrukus rizikuoji sulankstyti voztuvus... cia vel bereikalingos papildomos islaidos iki 1000Lt + sokas, nes numatyto keliones tikslo nepasieksi... keiciant dirzeli reikia keisti ir itempimo guolius, viso gali kainuoti iki... net nezinau, nes pats nekeiciau... _________________ http://s2.gladiatus.lt/game/c.php?uid=51286
as, deja, turiu bloga nusistatyma: kol vaziuoja, geriau nekisti nagu, tuo labiau, kad kartais sudmeistriai prigadina, o geru meistru provincijoje nera...
as pravaziavau virs 20 000 km, matai norint patikrinti kaip tas dirzas laikosi reikia reikia puse variklio nuardyti, tai finansiskai to daryti neapsimoka...turiu pazistama motorista, su juo truputi paardem, paziurejom, kad nesueizejes, neatsipalaidaves ir nekeitem... as laimejau, nes auto pardaviau su nenutrukusiu...
dabar isigijes p405 keiciau is karto, bet tik todel kad tepalus leido ir 100proc. buvo garantija, kad dirzas tepaluotas...
bet siaip visi protingieji keicia viska is karto ir filtrus ir tepalus ir dirzus (grandines) ir itempejus (guolius)... _________________ http://s2.gladiatus.lt/game/c.php?uid=51286
siulau prisijungti peugeotu forume, tapti klubieciu, bendrauti su kitais liutu myletojais inete, bei gyvai. suzinosi tikrai daug, busi nevienisas kai liutas uzsioziuos, gausi kartais ir protinga patarima...
pagarbiai,
frostas _________________ http://s2.gladiatus.lt/game/c.php?uid=51286
Visos datos yra GMT + 2 valandos Pereiti prie Atgal1, 2
Puslapis 2 iš 2
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume