| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
|
Parašytas: 2006 02 04 Št. 10:24 Rašyti temą: sabb 9000 |
|
|
sabb 9000. gal kas turintis si modeliuka, galetu ka pasakykt. Verta ar ne?
kokios dazniausios bedos? Ar labai brangus islaikymas? ir aplamai kaip Auto, lyginant su kitu gamintoju?
dekui is anksto uz atsakyma |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
| zvierius Moderatorius
 | | Prisijungė: 2005 01 12 | | Pranešimai: 2716 | | Miestas: Sostinė |
|
Parašytas: 2006 02 07 Antr. 02:14 Rašyti temą: |
|
|
Dalys, kaip tokios klas?s mainai, labai brangios. Traukia neblogai, gana patvarios, bet dalys anks?iau ar v?liau vistiek susid?vi, o tada... Guolis - 500 lituk?, amortizatorius - 300 lituk?, + pakeitimas. Gal?t? b?ti patikimesn? elektronika. iaip jau tikrai nepirk?iau, nebent b?t? tvirta kokyb?s garantija su protinga kaina.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 09 Kv. 18:12 Rašyti temą: |
|
|
Uz guoly moket 500lit??!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
| zvierius Moderatorius
|
Parašytas: 2006 02 10 Pen. 22:31 Rašyti temą: |
|
|
Jep. Galima imt ir ne original?, bet tada gausis dar brangiau  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 11 Št. 13:35 Rašyti temą: |
|
|
| Nu a toki? main? kaip saab fiat nepripayst? man jos laualai trantalai. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 11 Št. 18:47 Rašyti temą: |
|
|
| nu man tai saab ne lauzas tikrai, tik kad islaikyt butu persunku, o su fiatu ner ka lygint. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
| zvierius Moderatorius
|
Parašytas: 2006 02 12 Sk. 00:58 Rašyti temą: |
|
|
| Houmeris rašo: | | Nu a toki? main? kaip saab fiat nepripayst? man jos laualai trantalai. |
Papasakok k? INAI apie fiatus? I kur tokia tvirta nuomon?? Daug praktikos su jais tur?jai?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 12 Sk. 17:50 Rašyti temą: |
|
|
| zvierius rašo: | | Houmeris rašo: | | Nu a toki? main? kaip saab fiat nepripayst? man jos laualai trantalai. |
Papasakok k? INAI apie fiatus? I kur tokia tvirta nuomon?? Daug praktikos su jais tur?jai?  | nu inau apie alfa romeo jie tikrai triperiai ir t? tvirtai inau draugas tur?jo ir tiesiai ? metalo lau? nes kakas su cilindrais ir iaip sud?tingos variklio sud?tys remonto atvilgiu |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 13 Pir. 21:18 Rašyti temą: |
|
|
na nezinau jus snekat z8inodami ka ar ne? Pvz du pazistami turi Sabb-a.. Vienas 1999m Kitas du 9000 (senesni ir naujasni metu tiksluiai nzn).
Galiu pacituot ju atsakymus i mano kl. " Sabb i nieka neiskeisciau" Nors pries tai vienas is ju vazinejo audi 100 (1993m.backa) Na tai reskias ta masina vis del to verta kazko?!!!!!! O kas ja lygina su Fiat tai aplamai sneka apie bile ka! (svelniai tariant) ir idomu pats su kuo vazineja???? Ar tik ne Su Golfu kokiu??? (cia tik suiaip pamastymas)  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 13 Pir. 21:21 Rašyti temą: |
|
|
| tik nepagalvokit kad ka pries Golfus turiu.... tikrai ne. Tiesiog siaip pamastymas! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 14 Antr. 19:11 Rašyti temą: |
|
|
| sss rašo: | na nezinau jus snekat z8inodami ka ar ne? Pvz du pazistami turi Sabb-a.. Vienas 1999m Kitas du 9000 (senesni ir naujasni metu tiksluiai nzn).
Galiu pacituot ju atsakymus i mano kl. " Sabb i nieka neiskeisciau" Nors pries tai vienas is ju vazinejo audi 100 (1993m.backa) Na tai reskias ta masina vis del to verta kazko?!!!!!! O kas ja lygina su Fiat tai aplamai sneka apie bile ka! (svelniai tariant) ir idomu pats su kuo vazineja???? Ar tik ne Su Golfu kokiu??? (cia tik suiaip pamastymas)  | sve?ias esi ir b?k savo vietoj vain?ju a su paprasta audi ir nenoriu keltis nors prie draugus kartais norisi ? saab? niekada nekeis?iau esu ir kalb? gird?j?s ir per KM sak? ir per autopilot? sak? kad jom detal?s brangios tikrai ir be to tavo pasakymas audi 100 backa kaip cia dabar suprast ? Toki? met? audi b?na arba sedanas arba avantas kitaip vadinamas silke ,bet backa ko dar prim?stysi ? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
| zvierius Moderatorius
|
Parašytas: 2006 02 15 Tr. 01:35 Rašyti temą: |
|
|
| Houmeris rašo: | | zvierius rašo: | | Houmeris rašo: | | Nu a toki? main? kaip saab fiat nepripayst? man jos laualai trantalai. |
Papasakok k? INAI apie fiatus? I kur tokia tvirta nuomon?? Daug praktikos su jais tur?jai?  | nu inau apie alfa romeo jie tikrai triperiai ir t? tvirtai inau draugas tur?jo ir tiesiai ? metalo lau? nes kakas su cilindrais ir iaip sud?tingos variklio sud?tys remonto atvilgiu |
O a inau, kad Kirkorovas nusipirko Hamer? ir jis buvo upjautas. Tai pagal tave gaunasi taip, kad visi Hameriai yra ?do vert?s? Suprask, bet kokia maina gali b?ti upjauta. Tas dar neparodo gamintojo kreivarankikumo. O kad sud?tinga varikl? remontuot... Nu k? a inau... Jei meistras lochas, tai ?ia jau nieko nepadarysi...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
| zvierius Moderatorius
|
Parašytas: 2006 02 15 Tr. 01:40 Rašyti temą: |
|
|
| sss rašo: | na nezinau jus snekat z8inodami ka ar ne? Pvz du pazistami turi Sabb-a.. Vienas 1999m Kitas du 9000 (senesni ir naujasni metu tiksluiai nzn).
Galiu pacituot ju atsakymus i mano kl. " Sabb i nieka neiskeisciau" Nors pries tai vienas is ju vazinejo audi 100 (1993m.backa) Na tai reskias ta masina vis del to verta kazko?!!!!!! O kas ja lygina su Fiat tai aplamai sneka apie bile ka! (svelniai tariant) ir idomu pats su kuo vazineja???? Ar tik ne Su Golfu kokiu??? (cia tik suiaip pamastymas)  |
Taip, a kalbu inodamas.
A ir nesakau, kad maina visikai nieko neverta, bet pam?stymui galiu persakyt draugo odius, kad jis ? niek? nekeist? savo VAZ 2101
Pats vain?ju su BMW E34 M21, MB W124 E klasse ir MB VITO. Lengviau? Nors kadaise tur?jau ir golf?, bet iki jo tau dar toli skrist. Pray?iau argumentuotai ?rodyti, kad Fiatas yra niekam tik?s  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 15 Tr. 12:28 Rašyti temą: |
|
|
| Houmeris rašo: | | sss rašo: | na nezinau jus snekat z8inodami ka ar ne? Pvz du pazistami turi Sabb-a.. Vienas 1999m Kitas du 9000 (senesni ir naujasni metu tiksluiai nzn).
Galiu pacituot ju atsakymus i mano kl. " Sabb i nieka neiskeisciau" Nors pries tai vienas is ju vazinejo audi 100 (1993m.backa) Na tai reskias ta masina vis del to verta kazko?!!!!!! O kas ja lygina su Fiat tai aplamai sneka apie bile ka! (svelniai tariant) ir idomu pats su kuo vazineja???? Ar tik ne Su Golfu kokiu??? (cia tik suiaip pamastymas)  | sve?ias esi ir b?k savo vietoj vain?ju a su paprasta audi ir nenoriu keltis nors prie draugus kartais norisi ? saab? niekada nekeis?iau esu ir kalb? gird?j?s ir per KM sak? ir per autopilot? sak? kad jom detal?s brangios tikrai ir be to tavo pasakymas audi 100 backa kaip cia dabar suprast ? Toki? met? audi b?na arba sedanas arba avantas kitaip vadinamas silke ,bet backa ko dar prim?stysi ? |
kaip suprantu cia sneka tikrai nusimanantys apie automobilius. pasakysiu dar taip gal bus aiskiau Audi C4. sako ka???
ir be to tavo tel manau Nokia. tau kyla klasimas, kodel esme? tame esme kad esi tipiskas Lietuvis. Audi ir Nokia. daugiau nieko nematai.Tik tai ka ir visi. (tik pastebejimas)  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 15 Tr. 12:55 Rašyti temą: |
|
|
| sss rašo: | | Houmeris rašo: | | sss rašo: | na nezinau jus snekat z8inodami ka ar ne? Pvz du pazistami turi Sabb-a.. Vienas 1999m Kitas du 9000 (senesni ir naujasni metu tiksluiai nzn).
Mano mobilusis telefonas ne Nokia
kaip suprantu cia sneka tikrai nusimanantys apie automobilius. pasakysiu dar taip gal bus aiskiau Audi C4. sako ka???
ir be to tavo tel manau Nokia. tau kyla klasimas, kodel esme? tame esme kad esi tipiskas Lietuvis. Audi ir Nokia. daugiau nieko nematai.Tik tai ka ir visi. (tik pastebejimas)  |
|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 15 Tr. 14:16 Rašyti temą: |
|
|
| na sakyk kaip nori! bet kai pasakai "backa", o tau sako kad tokios nera o yra tik sedanas ir avantas, tai......kyla klausimas kam tas "audi" logo???? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
| zvierius Moderatorius
|
Parašytas: 2006 02 15 Tr. 21:12 Rašyti temą: |
|
|
Praktikai n? velnio nesupratau apie k? ?ia dabar kalb?jot...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 16 Kv. 11:27 Rašyti temą: |
|
|
paklausk Houmerio!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 17 Pen. 02:00 Rašyti temą: |
|
|
| simsone!!!! velnias esi! ko tyli? gal neturi ka pasakyti?????? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: 2006 02 17 Pen. 11:07 Rašyti temą: |
|
|
| sss rašo: | | simsone!!!! velnias esi! ko tyli? gal neturi ka pasakyti?????? | k? a tau pasakysiu ? Jei kas nors tau nepatinka tai gali spaust i io forumo. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|