Pagrindinis puslapis
Forumas automobilių mėgėjams

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis   AprašymasAprašymas   PrisijungtiPrisijungti 

Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   

sabb 9000
Pereiti prie 1, 2  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Apie techniką
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
sss
Svečias
PranešimasParašytas: 2006 02 04 Št. 10:24    Rašyti temą: sabb 9000 Atsakyti su citata

sabb 9000. gal kas turintis si modeliuka, galetu ka pasakykt. Verta ar ne?
kokios dazniausios bedos? Ar labai brangus islaikymas? ir aplamai kaip Auto, lyginant su kitu gamintoju?

dekui is anksto uz atsakyma
Atgal į viršų
zvierius
Moderatorius
Prisijungė: 2005 01 12
PranešimasParašytas: 2006 02 07 Antr. 02:14    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dalys, kaip tokios klas?s mašinai, labai brangios. Traukia neblogai, gana patvarios, bet dalys anks?iau ar v?liau vistiek susid?vi, o tada... Guolis - 500 lituk?, amortizatorius - 300 lituk?, + pakeitimas. Gal?t? b?ti patikimesn? elektronika. Šiaip jau tikrai nepirk?iau, nebent b?t? tvirta kokyb?s garantija su protinga kaina. wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Svečias

PranešimasParašytas: 2006 02 09 Kv. 18:12    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Uz guoly moket 500lit??! eek
Atgal į viršų
zvierius
Moderatorius
PranešimasParašytas: 2006 02 10 Pen. 22:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jep. Galima imt ir ne original?, bet tada gausis dar brangiau wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Svečias

PranešimasParašytas: 2006 02 11 Št. 13:35    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nu aš toki? mašin? kaip saab fiat nepripažyst? man jos laužalai trantalai.
Atgal į viršų
traktoristass
Svečias
PranešimasParašytas: 2006 02 11 Št. 18:47    Rašyti temą: Atsakyti su citata

nu man tai saab ne lauzas tikrai, tik kad islaikyt butu persunku, o su fiatu ner ka lygint.
Atgal į viršų
zvierius
Moderatorius
PranešimasParašytas: 2006 02 12 Sk. 00:58    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Houmeris rašo:

Papasakok k? ŽINAI apie fiatus? Iš kur tokia tvirta nuomon?? Daug praktikos su jais tur?jai? roll
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 2006 02 12 Sk. 17:50    Rašyti temą: Atsakyti su citata

zvierius rašo:
Houmeris rašo:

Papasakok k? ŽINAI apie fiatus? Iš kur tokia tvirta nuomon?? Daug praktikos su jais tur?jai? roll
nu žinau apie alfa romeo jie tikrai triperiai ir t? tvirtai žinau draugas tur?jo ir tiesiai ? metalo lauž? nes kažkas su cilindrais ir šiaip sud?tingos variklio sud?tys remonto atžvilgiu
Atgal į viršų
sss
Svečias
PranešimasParašytas: 2006 02 13 Pir. 21:18    Rašyti temą: Atsakyti su citata

na nezinau jus snekat z8inodami ka ar ne? Pvz du pazistami turi Sabb-a.. Vienas 1999m Kitas du 9000 (senesni ir naujasni metu tiksluiai nzn).
Galiu pacituot ju atsakymus i mano kl. " Sabb i nieka neiskeisciau" Nors pries tai vienas is ju vazinejo audi 100 (1993m.backa) Na tai reskias ta masina vis del to verta kazko?!!!!!! O kas ja lygina su Fiat tai aplamai sneka apie bile ka! (svelniai tariant) ir idomu pats su kuo vazineja???? Ar tik ne Su Golfu kokiu??? (cia tik suiaip pamastymas) Cool
Atgal į viršų
sss
Svečias
PranešimasParašytas: 2006 02 13 Pir. 21:21    Rašyti temą: Atsakyti su citata

tik nepagalvokit kad ka pries Golfus turiu.... tikrai ne. Tiesiog siaip pamastymas!
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 2006 02 14 Antr. 19:11    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sss rašo:
na nezinau jus snekat z8inodami ka ar ne? Pvz du pazistami turi Sabb-a.. Vienas 1999m Kitas du 9000 (senesni ir naujasni metu tiksluiai nzn).
Galiu pacituot ju atsakymus i mano kl. " Sabb i nieka neiskeisciau" Nors pries tai vienas is ju vazinejo audi 100 (1993m.backa) Na tai reskias ta masina vis del to verta kazko?!!!!!! O kas ja lygina su Fiat tai aplamai sneka apie bile ka! (svelniai tariant) ir idomu pats su kuo vazineja???? Ar tik ne Su Golfu kokiu??? (cia tik suiaip pamastymas) Cool
sve?ias esi ir b?k savo vietoj važin?ju aš su paprasta audi ir nenoriu keltis nors prieš draugus kartais norisi ? saab? niekada nekeis?iau esu ir kalb? gird?j?s ir per KMŽ sak? ir per autopilot? sak? kad jom detal?s brangios tikrai ir be to tavo pasakymas audi 100 backa kaip cia dabar suprast ? Toki? met? audi b?na arba sedanas arba avantas kitaip vadinamas silke ,bet backa ko dar prim?stysi ?
Atgal į viršų
zvierius
Moderatorius
PranešimasParašytas: 2006 02 15 Tr. 01:35    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Houmeris rašo:
zvierius rašo:
Houmeris rašo:

nu žinau apie alfa romeo jie tikrai triperiai ir t? tvirtai žinau draugas tur?jo ir tiesiai ? metalo lauž? nes kažkas su cilindrais ir šiaip sud?tingos variklio sud?tys remonto atžvilgiu

O aš žinau, kad Kirkorovas nusipirko Hamer? ir jis buvo užpjautas. Tai pagal tave gaunasi taip, kad visi Hameriai yra š?do vert?s? Suprask, bet kokia mašina gali b?ti užpjauta. Tas dar neparodo gamintojo kreivarankiškumo. O kad sud?tinga varikl? remontuot... Nu k? aš žinau... Jei meistras lochas, tai ?ia jau nieko nepadarysi... roll Very Happy
Atgal į viršų
zvierius
Moderatorius
PranešimasParašytas: 2006 02 15 Tr. 01:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sss rašo:

Taip, aš kalbu žinodamas.
Aš ir nesakau, kad mašina visiškai nieko neverta, bet pam?stymui galiu persakyt draugo žodžius, kad jis ? niek? nekeist? savo VAZ 2101
Pats važin?ju su BMW E34 M21, MB W124 E klasse ir MB VITO. Lengviau? Nors kadaise tur?jau ir golf?, bet iki jo tau dar toli skrist. Prašy?iau argumentuotai ?rodyti, kad Fiatas yra niekam tik?s Very Happy
Atgal į viršų
sss
Svečias
PranešimasParašytas: 2006 02 15 Tr. 12:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Houmeris rašo:
sss rašo:
sve?ias esi ir b?k savo vietoj važin?ju aš su paprasta audi ir nenoriu keltis nors prieš draugus kartais norisi ? saab? niekada nekeis?iau esu ir kalb? gird?j?s ir per KMŽ sak? ir per autopilot? sak? kad jom detal?s brangios tikrai ir be to tavo pasakymas audi 100 backa kaip cia dabar suprast ? Toki? met? audi b?na arba sedanas arba avantas kitaip vadinamas silke ,bet backa ko dar prim?stysi ?

kaip suprantu cia sneka tikrai nusimanantys apie automobilius. pasakysiu dar taip gal bus aiskiau Audi C4. sako ka??? eek
ir be to tavo tel manau Nokia. tau kyla klasimas, kodel esme? tame esme kad esi tipiskas Lietuvis. Audi ir Nokia. daugiau nieko nematai.Tik tai ka ir visi. (tik pastebejimas) Wink
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 2006 02 15 Tr. 12:55    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sss rašo:
Houmeris rašo:
sss rašo:

Mano mobilusis telefonas ne Nokia
kaip suprantu cia sneka tikrai nusimanantys apie automobilius. pasakysiu dar taip gal bus aiskiau Audi C4. sako ka??? eek
ir be to tavo tel manau Nokia. tau kyla klasimas, kodel esme? tame esme kad esi tipiskas Lietuvis. Audi ir Nokia. daugiau nieko nematai.Tik tai ka ir visi. (tik pastebejimas) Wink
Atgal į viršų
sss
Svečias
PranešimasParašytas: 2006 02 15 Tr. 14:16    Rašyti temą: Atsakyti su citata

na sakyk kaip nori! bet kai pasakai "backa", o tau sako kad tokios nera o yra tik sedanas ir avantas, tai......kyla klausimas kam tas "audi" logo????
Atgal į viršų
zvierius
Moderatorius
PranešimasParašytas: 2006 02 15 Tr. 21:12    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Praktiškai n? velnio nesupratau apie k? ?ia dabar kalb?jot... roll Very Happy
Atgal į viršų
sss
Svečias
PranešimasParašytas: 2006 02 16 Kv. 11:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

paklausk Houmerio! Wink
Atgal į viršų
sss
Svečias
PranešimasParašytas: 2006 02 17 Pen. 02:00    Rašyti temą: Atsakyti su citata

simsone!!!! velnias esi! ko tyli? gal neturi ka pasakyti??????
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 2006 02 17 Pen. 11:07    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sss rašo:
simsone!!!! velnias esi! ko tyli? gal neturi ka pasakyti??????
k? aš tau pasakysiu ? Jei kas nors tau nepatinka tai gali spaust iš šio forumo.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Apie techniką Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Puslapis 12

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: euroautoline.com Statistics for project euroautoline.com etracker® web controlling instead of log file analysis
© 2004-2009. Visa tekstinė ir grafinė informacija saugoma autorinių ir gretutinių teisių įstatymo. Be išankstinio svetainės administracijos leidimo kopijuoti draudžiama.

Forumą prižiūri: 4euroweb.com 
3  V e w s rc v