Parašytas: 2008 12 10 Tr. 16:24 Rašyti temą: Humoro kampelis
Pagalvojau, kad būtų neblogai papasakot kokių istorijų ar įmest linksmų foto/video Na, tai ir pradėsim. Asmeniškai nuo šito žvengiau iki ašarų. Tikrąja to žodžio prasme
Nuostabus rugpjūčio vakaras, maždaug 6 valanda vakaro. Atsibudau, nes mano šuo laižė man veidą ir po truputėlį inkštė. Išvakarėse buvau audringame baliuje, kur buvo vartojami gyvybei pavojingi alkoholio kiekiai.Atsimerkiau. Šuo tęsė savo užsiėmimą. Jaučiausi lengvai pagiringas.
Lengvos pagirios pasireiškė daliniu mano kūno paralyžiumi. Tai yra, manęs visiškai neklausė dešinė ranka ir tos pačios pusės koja. Ir dar aš apkurtau ir nustojau matyt kairiąja akimi. Jei šiuo momentu būčiau norėjęs ką nors pasakyti, geriausiu atveju gautųsi kažkas panašaus į:
- Aaaa... uuu... ggg...
Iš šuns akių supratau, kad jei per artimiausias penkias minutes jis nebus išvestas į lauką, iš mano burnos sklindantis pagirių tvaikas bus sustiprintas šuns šūdo smarve.
Užsimečiau džinsinę striukę (vėliau ji labai pasitarnaus) ir išvirtau į gatvę. Buvo sekmadienis.
Jūs kada nors bandėte vaikščioti, kai absoliučiai nevaldote vienos rankos ir kojos? Vis dėlto sugebėjau atšliaužti iki kioskelio. Judesiais parodžiau, kad man reikia poros butelių alaus. Pirmas butelys buvo sunaikintas akimirksniu.
O gyvenimas po truputį pradėjo gerėt... Todėl buvo nuspręsta pasivaikščiojimą pratęsti Botanikos sode. Tai maždaug dvidešimt minučių kelio.
Ir štai, pagaliau aš vietoje: šunys, žmonės, ramus vakaras, šilta... Bandžiau susirast nuošalų kampelį, kur galėčiau ramiai išgert alų, o mano šuo galėtų iki valiai išsilakstyti. Deja, sekmadienio vakarą Botanikos sode to padaryti, praktiškai, neįmanoma.
Sunku pasakyti, ar nuo alaus, ar tai nuo vakarykščio baliuko,tačiau mano organizmą pasiekė pirmoji banga. Žmonės, jus kada nors yra pervažiavęs buldozeris? Jis užvažiavo man ant galvos ir lėtai pradėjo slinkti kojų link. Tai, ką stūmė buldozeris, galėjo įšeiti tik per vieną vietą, ir tai buvo mano subinė. Akimirksniu išpylė šaltas prakaitas. Mano subinė paklausė manęs:
- Klausyk, brolau, gal pašikam?
Tačiau tuo momentu banga atslūgo ir išnyko visai. Na, net kvailiui būtų aišku, kad reiktų ramiai slinkt link namų. Bet iš kitos pusės viskas baigėsi laimingai, gyvenimas vėl tapo nuostabus.
Todėl aš atsirėmiau į medį ir užsirūkiau.
Antroji banga atskriejo tarsi uraganas. Ji suspaudė mano organizmą aštriai ir galingai, viską iš jo išspausti bandydama vienu ypu. Aš, lygtai, net kriuktelėjau. Jau antrą kartą šį vakarą kūną išpylė šaltas prakaitas. Aš užsimaniau ne šiaip sau pašikti, ne. Supratau, kad dabar privalau arba pašikt arba pirštu užsikišt subinę. Tačiau ir antroji banga palengva atsitraukė.
Vėl ramiai užsirūkiau... Šuo kuo ramiausiai graužė medžio šaką, man buvo gera. Smegenys pradėjo siųsti neramius signalus: o ar ne geriau būtų eiti namo? Tačiau butelis alaus, cigaretės, ramus ir šiltas vakaras šią mintį nustūmė toli toli. Po truputį pradėjau valdyti nutirpusį kūną, pradėjau girdėt abejomis ausimis...
Trečioji banga atūžė tarsi cunamis.
Mano subinė jau nieko neklausinėjo, ji, paprasčiausia, rėkė:
- O štai dabar, vaikine, aš tiesiog šiksiu!
Ji ne klausė, ji tvirtai žadėjo.
Man iš orbitų iššoko akys, o liežuvis, rodos, išsprūdo iš burnos ir karojo lyg šlapias skuduras.
Titaniškomis pastangomis užspaudęs savo pusrutulius ir smarkiai suglaudęs kelėnus, supratau, kad man liko maksimum dvi trys minutės, ilgiau išlaikyt nesugebėsiu. Prisegęs šuniui pavadėlį, puoliau, kur akys veda. Žmonės, ar jūs kada nors bėgote su stipriai suspaustais pusrutuliais ir suglaustais keliais? O aš bėgau ir paskui save tempiau šunį.
Nubėgęs apie trisdešimt metrų, supratau, kad tai klaidinga kryptis ir ten priteršti aš negalėsiu. Todėl žaibiškai apsisukau ir jau nulėkiau priešinga kryptimi. Orientuotis trukdė TAI, kas bandė išsiveržt iš mano vidaus. Kažkokiu momentu užmečiau akį į paskui mane oru lekiantį šunį ir jo akyse išskaičiau tik vieną klausymą:
- Šeimininke, tau ką kiaušius uždegė, kad taip lakstyt pradėjai?!
Spaudimas subinėje pasiekė kritinius parametrus.
Man jau viskas buvo iki lemputės. Buvau pasiruošęs sėsti ir pašikt ten, kur stovėjau. Tačiau tai atlikti trukdė išsiauklėjimas. Prie kūno prilipo marškinėliai.
Pradėjau silpti. Tiesiog mačiau, kaip mano subinė žiojasi. Sąmonė mane apleido, liko tik laukiniai instinktai. Ir o, stebūklas! Nedidelė laukymė, apaugusi krūmais, saugančiais nuo pašalinių žvilgsnių! Kaip greit nusimoviau kelnes Nusimečiau jas drąsiai,nei dėl nieko nesijaudindamas. Mano viduriai buvo nerealiai suskystėję.
Tikriausia žinote, kad šuns uoslė gal šimtą kartų jautresnė, nei žmogaus. Mano šuo keistai pakreipė nosį ir tvirtu žingsniu pasuko link mano užpakalio. Tačiau, porą kartų gavęs per nosį, suprato, kad jo sprendimas buvo ne visai teisingas.
- Oi, o kas čia pas mus toks gražutis...
Aš vos neapšalau. Dargi vos neleptelėjau, kad tas gražutis tai aš.
Tiesiai link mano šikimo vietos, vedina prancūzų buldogu, artėjo nuostabi moteriška būtybė.
Man liko tik du variantai.
Pirmas. Per porą sekundžių nusivalyt užpakalį, užsisegti kelnes ir pasirodyti visu savo gražumu. Tačiau mano subinė signalizavo, kad procesas tikrai dar ne galutinėje stadijoje.
Antras. Ir toliau likti esamoje padėtyje. Vaidinti, kad, paprasčiausia, pritūpiau pailsėti.
Išsirinkau antrąjį variantą. Tiksliu judesiu sau ant kojų užsimečiau striukę ir taip likau tupėt!
- Jūsų šuo berniukas ar mergaitė, o tai aš akinius namuos palikau, nelabai matau, - artėdama link manęs paaiškino gražuolė.
- Beeerniuuuukas, - išspaudžiau. Savo subinės kontroliuoti negalėjau, o kaip tik dabar mes gyvenom absoliučiai skirtingus gyvenimus.
Rašau šias eilutes ir verkiu. Kaip sunku šikt šalia gražios mergičkos ir vaidint, kad tik šiaip, pailsėt pritūpei.
Mano šuo linksmai laksto su buldogu, vardu Musia. Na, kaipgi galima buldogams duot tokius vardus?!
- Oi, o jūs žinote, mes neseniai čia atsikraustėme ir mes neturime draugų, - iščiūlbėjo mergina.
Palauk, tuoj išsišiksiu ir tapsiu tavo artimu draugu, šmėkštelėjo mintis.
- Kas tie meeees, - blyn, mano subinė tuoj viska sugadins.
- Taigi mes, aš ir Musia, - krykštavo panelė.
Man nutirpo kojos. Kalbėjomės jau dešimt minučių. Būtų gerai, kad ji nesijudintų, kitaip iškart pamatys mano nuogą užpakalį ir tai, kas po juo. O ten buvo ką pažiūrėti. Viso pokalbio metu jaučiau, kaip iš subinės,nors ir nedidelėmis porcijomis, tačiau nuolat, varvėjo šūdai.
- Oi, o jūs į parodas vaikštote?, - pramurkė tas baltas angelas.
- Vaaaaikštom, - išstenėjau.
- Oi, kaip įdomu, papasakokite!, - nekaltai mirksėdama čiulbėjo gražuolė.
Py..siec, tiesiog py...siec! Aš šiku šalia simpatiškos merginos ir ji dar prašo papasakot, kaip mes vaikštom į parodas.
- Na, mes, šitą, Ukrainos čempioooonai, - dar pora tokių garselių ir ji pagalvos, kad man bloga. O man iš tikrųjų buvo nelabai gera. Bendraujame jau dvidešimt minučių. Ji čiauška apie Musios auklėjimą, o aš po truputį šiku.
Kojos nutirpo galutinai. Vieną koją pabandžiau iškišt į priekį, tačiau greit atsisakiau šios idėjos, nes vos neatsisėdau į savo šūdą. Būtų pats laikas viską baigt, tačiau kaip? Pasakyt, kad aš jau nusišikau ir dabar noriu nusivalyt užpakalį, o po to mes galėsim pratęst pokalbį? Ne, šis variantas atkrenta.
- Aš Andžela, o koks jūsų vardas? paklausė mergina.
Tu man dar ranką pasisveikinimui ištiesk.
- Saaaaša, - šakės, mano subinė galutinai nusprendė sugadint visą idiliją.
- Aš štai vaikštinėju rytais nuo dešimtos, o vakare nuo septynių valandų. Žiūrėkit, kaip mūsų šuneliai gražiai tarpusavy žaidžia, užsirašykit mano telefoną, galėsim kartu vaikščioti! pasidavė angeliukas.
Jei rimtai, tai labai norėjosi ją ir jos Musia pasiųst ant trijų raidžių. Tačiau iš striukės išsitraukiau popieriaus lapelį ir sąžiningai užsirašinėjau jos telefoną. Py...siec, šikdamas nukabinau paną. Hu-hu-hu. Tačiau tada juokai man jau nerūpėjo...
Mano subinė išleido tokį bjaurų garsą, kad net neįmanoma aprašyti. Tai buvo kažkas panašaus į drėgną, pertraukiamą ir šaižų perdimą, kuriam antrino krintantis čiurlenantis šūdo garsas. Šiuos garsus pabandžiau sušvelninti mandagiu kostelėjimu. Galbūt mergina nieko ir nesuprato, tačiau Musia tiksliai nustatė garsų šaltinį. Musia ristele pasileido link manęs. O mano šuo, padla, ramiai sau gulėjo ir griaužė kažkokį pagalį.
Galvoj buvo tik viena mintis: kaip nuvyti Musią. Jei dar priartės, būtinai užuos subtilų mano išmatų kvapą. Ir tada Musia tikrai nuspręs sužinoti tikslią kvapų kilmę. Subinė vėl išleido garsą, tačiau aš jau nieko nedariau tiesiog sėdėjau, klausiausi merginos čiauškėjimo ir buvau pasiryžęs pasitikti savo graudų likimą.
Musia, atsargiai praėjusi šalia manęs, pasuko tiesiai link mano užpakalio. Nežinau, ką ji ten darė, tik šalia subinės jutau jos karštą alsavimą. Vos nepravirkau. Tačiau Musia tuo neapsiribojo. Ji pradėjo laižyti mano užpakalį, o jei tiksliau pačią analinę angą. Šmėkštelėjo mintis: jei Musia laižo mano subinę, reiškia, mažiausia iki pusės ji įsibridusi į mano šūdus. Pabandžiau įsivaizduoti, kaip atrodys Musia, kai baigs laižyti mano subinę. Apšalau galutinai.
Šuns šeimininkė ir toliau čiulbėjo apie šunų auklėjimo ir šėrimo problemas, Musia ir toliau laižė mano subinę. Aš, paprasčiausia, užsirūkiau ir pravirkau...
Tačiau šiuo momentu šiai dangiškąjai idilijai atėjo galas. Ketvirtoji šūdų išsiveržimo banga priminė pasaulio pabaigą.
Nebekontroliavau nei savęs, nei savo subinės. Net nebandžiau šiai bangai priešintis. Pajutau, tarsi šiuo momentu iš manęs išsiveržė kokie du kilogramai šūdų. Musia keistai krenkštelėjo ir nutilo. Aš jau net nebeprakaitavau, paprasčiausia, tik laukiau.
- Musia, Musia, mergaite, ateik pas mane..., - sunerimo šeimininkė.
O anksčiau, padla, šuns pašaukti negalėjai? dingtelėjo mintis.
Kai pamačiau Musią, supratau, kad tai, ko aš bijojau anksčiau, tebuvo vaikiški žaisliukai.
Nuolat kliūdama už šakų ir pagalių, Musia judėjo keistais zigzagais. Tuo pačiu ji keistai,kažkaip drėgnai kosėjo ir inkštė. Kai ji atsidūrė šalia manęs, ach..jelinau galutinai. Musią apšikau nuo galvos iki kojų. Apšikau viską: akis, ausis, burną, nosį ir , apskritai, visą kūną. Tai buvo didelis šūdo gabalas buldogo kojomis...
Jūsų šuo buvo baltas? Tai štai, dabar jis rudas. Namuose pamiršote akinius? Ką tokiu atveju jūs darote?
Teisingai, tam, kad apžiūrėti jūsų augintinio keistus pokyčius, jūs jį paimsite ant rankų. Musios šeimininkė taip ir padarė...
Ką dar galėčiau pridurt? Iki šio momento Andžela buvo kliova mergička...
Einu per mišką... lietus pliaupia, vėjas, naktis... sušalau visas... Žiūriu - mašina stovi, prieinu, pažiūriu per langa į vidų - ten nieko nėra. Duris timptelėjau - atsidarė, tai ir įlipau į vidų, sėdžiu...
Staiga mašina pradėjo važiuoti... man akys išsprogo.. mašina važiuoja, aš gale sėdžiu, o už vairo - nieko!.. Staiga, iš kažkur, atsirado plaukuota ranka, pavairavo ir dingo... man visi plaukai ant užpakalio išsilygino... Štai ir kaimas prasidėejo, keli namai pasirodė... ir staiga mašina sustojo, į saloną toks kresnas vyrukas lipa ir sako:
- O ka tu čia darai???
- Na,... važiuoju...
- Nu p****c!!! Aš stumiu, o jis b*** - važiuoja!!!
Pradejo snigti, pirmas sniegas si sezona. As su savo zmona, Issinesem
kokteilius i lauka ir atsisede prie lango ilgai ziurejom i Sniega krentati
is dangaus, didelem snaigem, kaip is rojaus vaizdas.
Taip romatiska, mes pasijautem, lyg butume tik ka apsivede. As myliu sniega.
Gruodzio 9
Atsikele, pamatem kad sniegas padenge visa krastovaizdi. Koks Nuostabus
vaizdas. Ar yra imanoma, kad butu grazesne vieta VISAM PASAULI Geriausia
mano ideja gyvenime buvo, kad mes cia atsikraustitume.
Kasiau sniega siandien pirma karta, ir pasijauciau kaip vaikystej.
Nukasiau savo ivaziavima, ir gretimus takelius. Po pietu, pravaziavo Sniega
valanti masina ir uzverte takelius ir mano ivaziavima sniegu. Ech, reikes
dar karteli nukasti. Koks nuostabus yra gyvenimas.
Gruodzio 12
Saule istirpde visa musu nuostabu sniegeli. Koks nusivylimas . Mano kaimynas
sake, kad tikrai dar pasnigs ir mes turesim baltas Kalaledas. Be sniego, per
Kaledas butu nesamone. Jonas, mano kaimynas, sake kad bus tiek sniego iki
ziemos galo, kad as nebenoresiu ziureti i ta sniega. Bet tas tikrai yra
neimanoma. Jonas yra toks geras vyras, as dziaugiuosi kad jis yra mano
kaimynas.
Gruodzio 14
Prisnigo 20 cm!! Atsalo iki minus 15. Saltukas padaro sniega toki grazu, jis
visas blizga. Vejukas pakiles labai mane atsalde, bet as susilau bekasdamas
sniega. Vat cia tai gyvenimas. Sniego valymo masina vel pravaziavo ir uzkase
mano ivaziavima. Negalvojau, kad reikes tiek daug ta sniega valyti, bet
nieko, sportas niekam nepakenke.
Gruodzio 15
Pranese, kad prisnigs iki puses metro. Pardaviau savo Mikroautobusiuka ir
nusipirkau dzipa 4x4. Nupirkau zmonai naujas sniego padangas,ir du kastuvus.
Zmona praso kad nusipirkciau krosni, jeigu elektra dingtu. Tai kvailoka,
negi mes sibire gyvenam.
Gruodzio 16
Ledine vetra siandien. Apsivoziau ant siknos bepildamas druskos ant
ivaziavimo. Zmona zvenge puse valandos. As galvoju, kad tai buvo labai
negrazu is jos puses.
Gruodzio 17
Vis dar minusine temperatura. Keliai per daug slidus, kad kur nors vaziuoti
butu galima. Elektra dingo jau kokios 5 valandas.
Susirinkom visas kaldras, kad butu silta. Nera ka veikti, tik ziureti i ja,
ir bandyti jos nenervuoti. Gal ir reikejo nusipirkti ta krosni, bet as to
jai nesakysiu. Kaip as nekenciu, kai jinai buna teisi. Nesitiki, kad baigiu
susalti savo miegamajam.
Gruodzio 20
Atsirado elektra, bet prikrito to slamsto dar 35 cm. Vel tas kasimas.Uzeme
visa diena. Susikta, sniego valymo masina pravaziavo
2 kartus.Bandziau susirasti kaimynu vaika, kad nukastu sniega, bet sake, kad
jie zaidzia hokeju. As galvoju, kad jie meluoja.Paskambinau i vieninteles
buitines prekes, paklausti ar jie neturi sniego valymo masinos, sake,kad
visos isparduotos, ir kad gaus tik Kova. As galvoju, kad jie meluoja. Jonas
sake, kad man reikia nukasti sniega, nes kitu atveju,miestelis ta padaris,
ir paskui atsius man saskaita. As galvoju, kad jis meluoja.
Gruodzio 22
Jonas buvo teisus apie baltas Kaledas, nes prikrito dar 30 cm to Balto sudo,
greiciausiai neistirps iki Rugpjucio. Uzeme 45 minutes apsirenkti,kad
galeciau eiti nukasti to slamsto, bet uzsimaniau ***ti. Kol nusirengiau,
issimyzau, ir vel apsirengiau, buvau per daug pavarges eiti kasti. Bandziau
pasamdyti Jona, kad jisai nukastu, nes jis turi ta gelda uzsidejas ant savo
visureigio, bet jis pasake, kad yra per daug uzsiemes. Galvoju, kad
svolacius meluoja.
Gruodzio 23
Prisnigo tik 5 cm siandien. Ir atsilo iki minus 10. Zmona nori, kad as
eiciau papousti lauke namus Kaledom. Vobse nukvaiso. Del ko jinai to man
negalejo pasakyti pries menesi. Sake kad ji minejo pries menesi, bet as
galvoju kad ji meluoja.
Gruodzio 24
15 cm. Kai pravaziavo sniego valymo masina suspaude taip sniega, kad as
sulauziau kastuva. Vienu metu galvojau, kad gavau sirdies smugi. Jeigu as
pagausiu ta sniego valymo masinista as ji nutempsiu per sniega uz jo
kiausiniu. Zinau, kad *gejus* laukia uz kampo pasisplepes ir ziuri kada as
baigsiu kasti sniega, ir tada pravaro varydamas ant kokiu 160 km/h, kad
stipriau uzverstu man sniega ant ivaziavimo. Sucka. Zmona norejo,kad as su
ja eiciau padainuoti Kalediniu daineliu, bet as laukiau kol tas masinistas
pasirodis.
Gruodzio 25
Su Sventom Kaledom! Uzverte dar 30 cm !@#$@!^%$^ sniego. Vien mintis,kad
reikes eiti valyti ta sniega, krauja taip uzkaitina. Blyn kaip nekenciu
susikto sniego. Vakare atejo sniego valymo masinistas, ir paprase duoti
pinigu. Sulauziau kita kastuva trenkdamas jam per galva. Zmona sako, kad
turiu bloga charakteri. As galvoju, kad jinai Turi dauniska snuki. Jeigu, ji
mane privers ziureti dar viena Kaledini filma as stopudovai ja uzmusiu.
Gruodzio 26
Vel prisnigo. Kokio velnio mes cia kraustemes. Tai buvo tik JOS ideja. Mane
jinai ziauriai nervuoja.
Gruodzio 27
Temperatura nukrito iki - 30 C. Uzsalo vamzdziai.
Gruodzio 28
Pakilo temperatura iki minus 50. Vel prisnigo. ZIURKE baigia mane
uzknisti!!!!
Gruodzio 29
Dar 25 cm. Jonas sake, kad reikia nuvalyti stoga, nes ilus.
Pats durniausias dalykas kuri teko girdeti. Ka, jis galvoja, kad esu
Visiskas idiotas.
Gruodzio 30
Iluzo stogas. Sniego valymo masinistas padave mane i teisma, ir nori
prisiteisti visus mano pinigus. Zmona isvaziavo pas uosvene. Pranese, dar 20
cm.
Gruodzio 31
Padegiau kas liko is namo. Hehe, nebereikes kasti sniego.
Sausio 8
Jauciuosi puikiai. Labai pamilau tas baltas kaip sniegas tabletytes kurias
jie Man duoda. Del ko jie pririso mane prie lovos?
na, bent pue tiek sniego jau galetu ir pa mumi pasnigti jau pabodo tas lietus ir balos bei purvynai pe kaledas _________________ Automobiliu servisas "Alfa RS"
www.alfaracing.lt/servisas/
(Interneto tautosaka: laisvas vertimas iš rusų kalbos )
Papasakojo Valery
Sveikatą išsunkiančiu darbu, pagaliau užssidirbusi babkių ir sąžiningai atsimokiusi vairavimo kursuose (jei šį procesą iš vis galima pavadinti mokymusi), mano žmonos draugė Liubaška įsigijo naują Fiat Punto. Šį reikalą aplaistėm, žibintus ir stiklą nuplovėm, padangas paspardėm, signalą paspaudinėjom.
Griausmas trenkė po savaitės, kai, važiuojant iš darbo ir suskambėjus mobiliakui, jis visas net išsipūtė nuo Liubos verksmų ir baisios žinios: mašina sudaužyta. Tarp kitko, anot Liubaškos - suvaryta nepataisomai. Kai paklausiau, kas gi vis dėl to atsitiko konkrečiai, Liubaška mane užmušė savo išsireiškimu, kad net dugno apsauga nutrūko. Ne, aš ir jau ne vienus metus nervingai rūkau, kai visokie pseudo meistrai autoservise landžioja po mano kregždutę, tačiau turiu pripažint, niekada nesu girdėjęs apie tokią nežinomą detalę, kaip dugno apsauga. Tačiau veidu kristi į purvą ir pasirodyti prieš Liubašką paskutiniu profanu (kas liečia autodetales) , aš negalėjau niekaip! Smalsumas nugalėjo nuovargį ir aš pažadėjau Liubaškai, jog tuoj pat atvažiuosiu įvertint nuostolį.
Važiuodamas pro Liubaškos namą, atkreipiau dėmesį, jog jos sagutė (tokiu meiliu žodeliu žmonos draugė pakrikštijo savo ratus), atrodo dar geriau, nei prieš savaitę. Tačiau tai buvo ne vienintelis siurprizas, laukęs manęs šį vakarą... Dar kartą patvirtinusi, kad jos pamesta detalė iš tikrųjų vadinasi, būtent, dugno apsauga, apsižliumbusi blondinė atvėrė bagažinę ir man, labai jau suintriguotam, buvo suteikta teisė pasigrožėti ramiai Liubuškos mašinoje besiilsinčiu KANALIZACIJOS DANGČIU! Į mano nedrasų klausymą, kaipgi vis dėl to atsitiko tokia nelaimė, verkianti mergina papasakojo: Varau aš, varau, reiškia. Staiga buch ! Tikriausia ant kažko užvažiavau. Aš ant stabdžių. Išlipu, o šalia guli ji, dugno apsauga. Kažkokie vyrai šalia sustojo. Aš jiems pasiguodžiau, o jie pasakė, kad ši detalė yra pati svarbiausia ir be jos važinėti labai pavojinga. Padėjo detalę pakrauti į bagažinę ir patarė iškart važiuot į autoservisą (pirma juosta, įsijungus avarinį, ne didesniu, nei 40 km/h greičiu).
Visą jos tiradą laikas nuo laiko sudrumsdavo mano pastangos sulaikyti laukinį juoką. Tačiau tai dar ne viskas. Visas tepaluotas autoserviso meistras, išklausęs gailią Liubaškos istoriją, pasakė, kad anie vyrai ant kelio absoliučiai teisūs, nes iš tikrųjų - nėra svarbesnės detalės, nei dugno apsauga. Tačiau šiuo metu jis suremontuoti mašinos negalys, nes servise neturi ... klausykit atidžiai: Kairiakrypčių varžtų СС416/53"455674/546388/Bis (lapelį su varžtų numeriu geraširdis meistras Liubuškai padovanojo, kad ji, vargšelė neužmirštų). Auto detalių parduotuvės, į kurią iškart nuvyko Liubuška, pardavėjas iš pradžių trupuputį apšalo, bet po to nusiramino ir rimtai pareiškė, kad TOKIUS varžtus galima gauti tik užsisakius iš anksto, po trijų mėnesių, bet ir tai nėra jokios garantijos, kad jie bus pristatyti. Per tą laiką automobilį eksploatuoti griežtai draudžiama...
VISKAS! ! ! Toliau nieko neatsimenu, nes tuo momentu man nušoko stogas. Žvengiau taip, kad vos žarnos nesusisuko. Už tokį savo elgesį, po to jau, kai papasakojau savo žmonai, buvau pavadintas idiotu. Matyt, tik iš moteriško solidarumo...
Gyveno karta tokia grazi, darni, socialiai remtina seima... diedas su savo boba ir gan slikstoka ryza dukrele... Kuria draugai ir seima vadino PELENE bet niekas aiskiai ir nezino kodel... Visos bedos siai mergisciai prasidejo kai nustipo jos alkoholike motuse, eilini karta prisiprogusi pilstuko si moterele viduryje ziemos vejama baltu arkliu nuoga isbego is namu ir nukritusi i pusny pakrate kojas... Tada jos puikusis genialusis, vagis, alkoholikas ir siaip rupestingas ir pareigingas seimos tevelis nusprende, kad jam bus pernelyg sunku rupintis savo plevesa dukrele ir apiplysusia tarybiniu laiku kareiviska dviviete palapine, kuria si darni seima eile metu vadino namais,,, taip pat ji liudino tas faktas, kad seima nebegaus nudvesusios jo sutuoktines invalidumo ir teks gyventi is tu pinigu kuriuos gaus jo nepilnamete dukte uz tai, kad liko be savo niekam tikusios ir apgailetinos motkeles, tad sis bomzas privare pilnus laikrascius ir interneta skelbimu,sudalyvavo meiles trikampyje... taip pat danguje skraide malunsparnis, is paskos vilkdamas uzrasa apie nuostabu egzemplioriu likusi be bobos zinoma i sita posta negalejo pretenduoti belekkokia motera, nes reikalavimai buva gan dideli- kad ji butu uz ji zemesne ir megstanti isgerti ir dar kad dirbtu , nes jis vienas net nesiruose islaikyti ukio ir seimos. Taigi ir atsiliepe daugybe biaurybiu, bet jis issirinko tokia stosna boba, kuri atitiko jo keliamus reikalavimus ir turejo dvi viena uz kita biauresnes dukreles, kurios buvo narkomanes ir prostitutes, tad turedovo saibu, tas ir patrauke sio iskrypusio senio demesi,,,Neilgai trukus iskele jie vestuves, puota buvo sauni: marios kaukolinio, odekolono, kalnai sprotu ir raugintu kopustu...
Gyveno si seimyna ilgai ir nelabai laimyngai. Pelenes gyvenimas buvo vapse chujovas, negana to, kad turejo apsikopti apie save: issivalyti savo naktipuodi, is po pagalves isnest kancarus, susirinkti savo butelius nuo alaus ( zinoma si darba ta kale atlikdavo pirmiausiai, nes nulekdavo priduot bonkas ir uz gautus litus vel gaudavo alaus, tada ir vel nusilakusi kaip cempe eidavo tvarkytis...), taipogi pelene turedavo apkopti mesla ir aplink apie savo nuostabia seimyna, kuri ja santazavo ir taip priversdavo ja tvarkyti izbuskana,po ju isgertuviu ir svingeriu vakareliu. Kai tuo tarpu pati vargse Pelene kamuojama pachmielo noredavo sau apsivemusi ramiai padrybsoti savo migyje. Taip pat ji turedavo savo pamotei skusti pazastis, ir lytiskus organus,visai seimai kirpti koju nagus ir valyti visnevskio tepala is ausu. Toks chujovas gyvenimas verte Pelene degraduoti, bet si padla nepasidave, nors uz savo seseris buvo geresne tik tuo kad nesipisdavo uz pinigus. Nors praktiskai visi ja pisdavo uz cigareciu pakeli ar butelaiti pilstuko...
Viena grazia diena besidziaugdama Pelenes skutamu pazastu,nagu kirpimu ir pan...
proceduromis pamate per Puko radija skelbima,kad karaliaus chatoj vyksta puota, tipo jis savo priekvailiui, odekolonu besisvaiginanciam suneliui iesko mergos,nes jam jau 39,o jis vis dar save malonina rankutemis...,o be to reikejo ipedinio,tad kol nevelu jam reikejo paseti savo sekla,,,
isklausiusi skelbima ta sena kurva sukviete savo klisakojes dukreles ir eme puostis puotai.Zinoma pirmiausia dukreles nuvilko pas gineokologa ,kad prisiutu joms naujas cielkas...tada: sukuosenos,makiazas,rubai...nors nelabai tai bepagerino vaizda,bet kaip sakoma - bybis i snuki neziuri... issikereblino visos trys raganos i tusovke...ir paliko vargse apsvaigusia ir nesuprantancia kas vyksta pelene viena namuose...pries tai ant grindu pripyle kontraceptiniu tableciu,vaistu nuo isanges uzdegimo,valerijono tableciu ir viagros...visas sumaise ir liepe strinkti i tinkamus butelaicius...kol pacios grys...nelabai supratusi uzduoti pelene toliau sau kimarino kampe i burna isikisusi kasiaka ... tada pries akis kokia tai boba atsirado, kaip is niekur pelene pastvere sluota ir liepe tai Prunskienei pyzdint i seimo veisbuti ... bet tada boba spyre pelenei i galva ir kol ji bande keltis nuo grindu isaiskino jai padeti, kad yra tipo jos feja ar pan... ir apredziusi ja bulviu maisais, apavusi sudinais tevo kaliosias ir isodinusi i jascika nuo alaus, kazko pribure. Viskas tapo sustrais is bazes pirktais graziais apdarais, o svarbiausia -jie buvo svarus! pelenei tai buvo pirmas kartas...jascikas pavirto i MITSUBISHI GT3000 ir su visais 300 arkliu nuskraidino ta sterva i puota, bet feja liepe iki 12 nesdintis namo, jei nenori pazoro...ten izenngusi si patraukli ir negraziai simpatiska panele patrauke visu demesi, nes buvo graziausia...nors puse tos sales bicu buvo ja padare ne po viena syki, niekas jos neatpazino...patiko ji ir princukui, uzsimane jis su ja pasilinksminti, pasokdino, bet ta pyst 12 ir patepe slides, paliko princa viena, o tas dar pusvalandi soko vienas ir kalbino ja, kol atsitokejo, kad jos jau senai nebera... o ta kerepla begdama pamete kaliosa, kuris zinoma buvo paverstas i belekokio grozio basanoske...kazkoks prisisproges tarnas, bemyzdamas, i vestibiulyje stovincia palme, pastebejo kaip ji pamete bata ir atidave ji princui...o sis pagal kvapa susirado pelene, kuri po vakarykscio gaivaliojosi savo migyje ir negalejo patiketi kokie ziaurus atchodai ja aplanke praeita nakti, taigi jis ja apsviete, kad cia buvo ne sapnas, ir kad jis ja ves...suklastojo merginos gimimo data ir padare pasa, kad nebutu apklatintas pedofilija...kaip tare taip ir padare, apsizenyjo, prisidare vaiku ir laimingai sau gyveno dachuja metu...tevas gyveno palapinej, bet jau geresnej, pelene parupino, o pamote su dukrom prie stoties dirbo prostitutem iki gyvenimo galo ...
PABAIGA
Visos datos yra GMT + 2 valandos Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Toliau
Puslapis 1 iš 7
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume