| zvierius Moderatorius
 | | Prisijungė: 2005 01 12 | | Pranešimai: 2890 | | Miestas: Sostinė |
|
Parašytas: 2008 06 06 Pen. 20:42 Rašyti temą: |
|
|
| tomukas rašo: |
1) Nu i nafik man skambnetis klausineti, ar turi ar neturi. O su kanistrais begiot. Nuvarai i degaline isipylei duju ir pigiau iseina.
2) Be to saliara smirdi. Uzvestai auto nueini atidaryt bagazine blin degancios saliaros smarve uostyt isvis bjauru.
3) Jo dyzeliu niekas lietuvoj ziema nesildo o paskui verkia kai reik turbina restauruot arba siurbli pirkt.
4) O svedijoj sildo praktiskai visa nakti. Yr razetkos padarytos po kapotu, kai kurios paciuose salonuose. pajungei sildima ir pailikai nakciai. Ryte sedai, motoras nera lb atsales.
5) O ka benzui reik sintetiniu tepalu?
6) gal tavo dyzelis 5metu senumo. O kaimynu benzinuvkes 15? |
Jei tavo ryšiai tik tokie, kad reikia skambinėtis ir pačiam kanistrus tampyt tai užuojauta Turiu apie 15 taškų kur žmonės įsirengę elementarias degalinių kolonkes ir dar patys užpila
Jei tau saliarka užvesta smirda, tada sorry - gal pabandyk susitvarkyt? Nes užvestas dyzelis tai ne tas pats kaip NEVA
Tu man paaiškink kuo susijes dyzelio šildymas ir TURBINA? Na, dar suprasčiau jei kalbėtum apie vėdinimą ir turbiną
Švedijoj visą naktį nešildo. Gavai klaidingą informaciją. Be to, ką tu ten pajungi per tą rozetę? Neteko Stokholme tokių dalykų matyt. Normalūs civilizuoti žmonės turi webastą. O kaitinimo tenus į karterius montuoja tik sibiriokai.
Prie ko čia tas klausimas apie benzą ir sintetinius tepalus?
Mano dyzeliai senesni nei kaimynų benzai  |
|